Read A suttogó by Shannon Hale Free Online


Ebook A suttogó by Shannon Hale read! Book Title: A suttogó
The author of the book: Shannon Hale
Edition: General Press
The size of the: 36.21 MB
City - Country: No data
Loaded: 1940 times
Reader ratings: 5.3
Date of issue: 2005
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:„Anidori-Kiladra Talianna Isilee volt a becsületes neve, és a Kildenree nevű kiskirályság koronahercegnőjeként látta meg a napvilágot a születése után pontosan három nappal. Addig ugyanis ki sem nyitotta a szemét…” És bár egész életében arra készült, hogy egy szép napon királynő lesz belőle, a sors különös szeszélye folytán mégsem léphet szülőhazája trónjára. Mint minden földi halandónak, neki is meg kell tapasztalnia, hogy széles e világon minden másképpen van, mint aminek látszik: az udvarhölgy valójában közönséges szélhámos, a hűséges katonák mindenre elszánt bérgyilkosok, a libapásztorlány a trónörökös jegyese, a régi barát halálos ellenség, a testőr álruhás királyfi…
Megakadályozható-e még a küszöbön álló háború szép szóval, meggyőzéssel és jóindulattal ebben a fenekestül felfordult világban? Vagy már a tündérmesékben is diadalmaskodik az ármány és az erőszak a józan ész, az igazság ellenében, elpusztítva az öröknek hitt emberi értékeket?
A Grimm-testvérek költői regénnyé bővített, megannyi váratlan fordulatban bővelkedő meséjét – amely többek között ezekre a kérdésekre is választ ad – gyermekeknek és felnőtt olvasóinknak egyaránt ajánljuk.


Download A suttogó PDF A suttogó PDF
Download A suttogó ERUB A suttogó PDF
Download A suttogó DOC A suttogó PDF
Download A suttogó TXT A suttogó PDFRead information about the author

Ebook A suttogó read Online! Shannon Hale is the New York Times best-selling author of six young adult novels: the Newbery Honor book Princess Academy, multiple award winner Book of a Thousand Days, and the highly acclaimed Books of Bayern series. She has written three books for adults, including the upcoming Midnight in Austenland (Jan. 2012), companion book to Austenland. She co-wrote the hit graphic novel Rapunzel's Revenge and its sequel Calamity Jack with husband Dean Hale. They live near Salt Lake City, Utah with their four small children, and their pet, a small, plastic pig.


Reviews of the A suttogó


OLIVER

Black and White

MOHAMMAD

Phone number you need to drive to protect against robots. I wrote the number and downloaded without registering.

AMELIE

A useful book to free yourself from negative emotions and joy.

ARCHIE

The phone number must be written to protect against robots

ESME

Why do I need to write a phone number?
Add a comment
Download EBOOK A suttogó by Shannon Hale Online free

PDF: a-suttog.pdf A suttogó PDF
ERUB: a-suttog.epub A suttogó ERUB
DOC: a-suttog.doc A suttogó DOC
TXT: a-suttog.txt A suttogó TXT