Read Skammerkrigen by Lene Kaaberbøl Free Online


Ebook Skammerkrigen by Lene Kaaberbøl read! Book Title: Skammerkrigen
The author of the book: Lene Kaaberbøl
Edition: Phabel
The size of the: 777 KB
City - Country: No data
Loaded: 2863 times
Reader ratings: 7.4
Date of issue: 2003
ISBN: 8791293766
ISBN 13: 9788791293764
Language: English
Format files: PDF

Read full description of the books:Nico havde kaldt Carmian stærk, men jeg troede bare hun var kold. Kold, hårdhjertet og falsk. Og hende havde Nico valgt at stole på? Jeg har min liv i dine hænder, havde han sagt. Men hvis han absolut skulle lægge sit liv i nogens hænder, hvorfor kunne det så ikke være mine?
Hvis Drakan skal standses, skal det være nu. Men Dina synes Nicos plan er mere farlig end klog - og kampen mod dragehæren er ikke en krig der kan vindes med sværdet alene.


Download Skammerkrigen PDF Skammerkrigen PDF
Download Skammerkrigen ERUB Skammerkrigen PDF
Download Skammerkrigen DOC Skammerkrigen PDF
Download Skammerkrigen TXT Skammerkrigen PDFRead information about the author

Ebook Skammerkrigen read Online! Jeg kom til verden på Rigshospitalet i København d. 24.3.1960. Overlægen var i kjole og hvidt - han var blevet afbrudt midt i en gallamiddag - men min søster siger, at det er da ikke noget, hendes fødselslæge var i islandsk nationaldragt. Nogen vil mene at det således allerede fra starten var klart at jeg var et ganske særligt barn. Andre vil sikkert påstå at min mor bare var god til at skabe pludselige gynækologiske kriser.

Jeg blev altså født i København, men det må nok betragtes som en fejl, for min forældre er jyske, min opvækst foregik i Jylland (mestendels i Malling ved Århus), og jeg betragter mig i dag som eksil-jyde på Frederiksberg, på det mine jyske venner omtaler som Djævleøen (Sjælland).

Jeg har skrevet altid, eller i hvert fald lige siden jeg nåede ud over »Ole så en so«-stadiet. Som hestetosset teenager skrev jeg bøgerne om Tina og hestene (de to første udkom da jeg var femten, den fjerde og sidste da jeg var sytten). Som 18-årig opdagede jeg Tolkien og Ringenes herre, og derefter Ursula K. LeGuins trilogi om Jordhavet, og lige siden har mit bog-hjerte banket for eventyr og drageblod og verdener, der ligger mindst tre skridt til højre for regnbuen eller Mælkevejen, og under alle omstændigheder et pænt stykke fra den asfalterede danske virkelighed.

I dag, cirka 30 bøger senere, er jeg stadig lige så håbløst vild med at skrive som jeg altid har været. Og selv om jeg har været en lille smuttur i krimi-land og skrevet en kriminalroman for voksne - læs mere på ninaborg.dk hvis du har lyst - så er jeg bestemt stadig børnebogsforfatter og har stadig hang til magiske momenter!

Personal
Name Lene Kaaberbøl
Born 1960, in Copenhagen, Denmark. Education: Århus University, degree (English, drama). Hobbies and other interests: Playing pentanque.

Addresses
Office—Phabel & Plott ApS, Laksegade 12, St.th, DK-1063 Copenhagen K, Denmark.

Career
Novelist. Formerly worked as a high school teacher, copy writer, publishing company editor, cleaning assistant, and riding teacher. Phabel & Plott ApS, Copenhagen, Denmark, owner and writer.

Honors Awards
Best Disney Novel Writer of the Year award, Disney Worldwide Artist Convention, 2001, for five "W.I.T.C.H." series novels.


Reviews of the Skammerkrigen


JOSEPH

How many times did I read ...-not boring! )))

SEBASTIAN

The book brought changes in life!

SKYE

A book that has changed and continues to change my life for the better!

LOUIS

From disgust to delight!

HOLLY

Phone number you need to drive to protect against robots.
Add a comment
Download EBOOK Skammerkrigen by Lene Kaaberbøl Online free

PDF: skammerkrigen.pdf Skammerkrigen PDF
ERUB: skammerkrigen.epub Skammerkrigen ERUB
DOC: skammerkrigen.doc Skammerkrigen DOC
TXT: skammerkrigen.txt Skammerkrigen TXT